10.- 11. svibnja
2019
petak 16.30-19.00 sati
subota 9.00-18.00 sati

Gea Viva kamp
Milna, Brač



Prijava

Radionica gradnja suhozida

Pridružite nam se u učenju fascinantne tehnike suhozida.

Ovo je naša šesta radionica s veoma iskusnom udrugom Dragodid, koja je nacionalno i međunarodno aktivna u očuvanju vještine i tradicije suhozida.
Očekujte zabavan i aktivan viekend u odličnom društvu.

Osiguran je ručak i besplatno kampiranje. Možete donijeti vlastiti šator ili biti u spavaonici s krevetima za kampiranje. Molimo donijeti vlastitu vreću za spavanje.

Prijave: Sabine Engelhardt info(at) geaviva.net +385997493711


vodi udruga Dragodid

1




25. svibnja - 1. lipnja

24.-31. kolovoza


Gea Viva kamp
Milna, Brač



Prijava

Pronalazak unutarnjeg mira: 7 dana prirode, yoge i meditacije

Pozivamo vas na putovanje prema korijenima yoge koja se u početcima prakticirala u prirodi, u jednostavnim planinskim samostanima.
Naš prekrasan otočki kamp je oaza mira gdje možete iskusiti 1000 svjetlucavih zvijezda, prekrasne zalaske sunca, buditi se samo uz zvukove prirode i doživjeti ljepotu naše planete Zemlje svim vašim osjetilima.

Tijekom ovog, s ljubavlju i predanošću kreiranog yoga retreata, naša asana praksa će biti dinamična, bazirana i povezana kroz dah. Kroz mindful meditaciju ćete naučiti komunicirati s prirodom i produbiti vezu s višom svijesti. Doći ćete u prisniji kontakt s vašom unutarnjom mudrošću i vašim istinskim bićem.
Povezivanje s prirodom i višom svijest će vam pomoći da pristupite .....više na engleskom.

Vode Sabine Engelhardt i Mladen Papić

1



15.-22. lipnja i 15.-22. rujna

Gea Viva Kamp, Milna, Brač


Prijava
Retreat za žene - Mudra Ja

Retreat pruža mogućnost da usporimo i povežemo se sa svojim potrebama i željama. Uronjene u prirodu povezat ćemo se sa vlastitim autentičnim bićem i osloboditi svoju divlju, mudru unutarnju ženu.
 
Slikovita, mirna okolina kampa Gea Viva i Jadransko more vas pozivaju da uronite duboko u prirodu.  Doživite njihovu mističnost i kreativne moći. Zaspite uz zvukove prirode, uživajte u ukusnoj vegetarijanskoj hrani i ljetnoj vibri.
 
Istražite nov način življenja i postojanja kroz ples, meditaciju, umjetnost i povezivanje s mističnim krajevima. Više informacija na engleskom....

Retreat vodi Sabine Engelhardt


1

27. srpnja - 3.kolovoza


Gea Viva Kamp Milna, otok Brač


Prijava
Tečaj eko gradnje

Ovo je posebno osmišljen tečaj eko gradnje koji će se održati u našem predivnom kampu.Tečaj obuhvaća praktično iskustvo gradnje, predavanje i vježbe dizajna kako bi vam pomogli da ostvarite vaš projekt iz snova.

Inspirirati će nas mnoštvo tehnika i projekata nastalih na Gea Viva lokaciji, zaroniti ćemo duboko u eko način življenja i uživati u poticajnom i radosnom okruženju za učenje!

Eko građevine su dizajnirane tako da imaju minimalan utjecaj na okoliš, koriste se obnovljivi i reciklirani materijali, primjerena izolacija i principi pasivnog solarnog dizajna. Pametnim dizajniranjem nacrta moguće je uštedjeti mnogo materijala, truda i novaca. Kroz praksu gradnje i vježbe dizajna ćemo iskusiti i produbiti naučene principe i vaš san o eko kući privesti bliže ostvarenju. Ako već imate neke skice ili ideju donesite ih sa sobom.

Na Gea Viva lokaciji ćete naći niz inspirativnih struktura: paviljon od borovine i trstike, kuhinju napravljenu u ferocement tehnici, kompostni wc, kućicu od bala slame......više na engleskom jeziku.

Radionica vodi Sabine Engelhardt