Sabine Engelhardt

Sabine je geomantkinja i arhitektica. Održavajući seminare za osobni razvoj i geomantiju, podržava ljude da kroz neposrednu komunikaciju s božanskim i s mudrosti prirode pronađu svoje unutarnje vodstvo i svoj jedinstveni izraz. Sabine stvara bio-arhitektonski dizajn koji je u skladu s prirodom te iscjeljuje prostore za tvrtke i privatne osobe kako bi se prostor i čovjek koji živi u njemu međusobno podupirali. Jedna je od utemeljitelja udruge Gea Viva te je trenutno posvećena stvaranju centra na otoku Braču koji objedinjuje eko edukaciju i suvremenu duhovnost.

Video i članak.

www.leosgea.com


Margan Kalb

Margan je geomantkinja, održava geomantijske izlete i putovanja. Organizirala je geopunkturne projekte na kopnu i pod morem, kao i razne litopunkturne projekte. Ona je autorica (geomantijski vodič kroz Korušku), učiteljica u prirodi, nastavnica kemije i fizike, biodinamička poljoprivrednica, majka tri kćeri i istraživačica zmajeva. Više informacije na njemačkom..

www.sagenwanderungen.at

Manuela Kaniški

Dvogodišnje geomantijsko obrazovanje (Centar za obrazovanje i preobrazbu društva Majcni, Slovenija, učitelj Nebojša Lončar). Geomantijski rad s privatnim i javnim prostorima u Hrvatskoj, Sloveniji i Italiji. Rad i usavršavanje posvećuje geomantijskim putovanjima s ciljem razvoja cjelovite percepcije i svijesti o višedimenzionalnoj prirodi čovjeka i Zemlje te željom iscjeljenja i aktiviranja naših izvornih kvaliteta te izvornih kvaliteta duše Zemlje utjelovljene u krajolicima. Više informacije...

Web stranica

Annette Frederking

Annette ima diplomu iz krajobraznog održavanja i učiteljica je eutonije. Za nju je dobrobit Zemlje i čovjeka nerazdvojivo povezana. Organizira geomantijska hodočašća i seminare za ponovno povezivanje s prirodom, sudjeluje u geomantijskim projektima i predaje eutoniju ( Eu-tonus=uravnotežena tenzija).
Više informacije na njemačkom.....

www.annette-frederking.de


Urša Vidic

Urša je prevoditeljica kao i simultana prevoditeljica s njemačkog i engleskog jezika na slovenski jezik. Završila je školu geomantije kod Marka i Ajre Pogačnik. U sklopu projekta na Braču razvija i ostvaruje umjetnički izraz kroz koji se ljepota krajolika povezuje s njegovim izvorom.

ursa0vidic@gmail.com


1
Alda Gerchi

Alda je odgojiteljica djece jasličke dobi i ima diplomu iz hortikulture. Trenutno živi u Velikoj Britaniji. Dizajnirala je dječje igralište za eko naselje „Lammas“ u Wales-u.

Zanima je permakultura, uzgoj ekološke hrane, ljekovito bilje, građevine od prirodnih materijala, „land art“ i slikarstvo..


joyalda@gmail.com


Ivana Petan

Ivanino područje rada je uglavnom keramička umjetnost i geomantija. Živi u Ljubljani u Sloveniji. Više informacije ..


www.ivanapetan.comIngrid Tasch

Ingrid je geomantkinja i dizajnerica interijera. Istražuje prostore, vrtove, gradove i krajolike s obzirom na njihove geomantijske kvalitete: svrhu njihove duše, energetsku konfiguraciju i konstituciju. Od 2011. godine organizira geomantijske izlete i putovanja s ciljem razvoja holističke percepcije, osobnog duhovnog razvoja te kako bi obratili pažnju i bili svjesni trenutnih zemljinih transformacija. Više informacije na engleskom...


www.inmata.de


Karmela and Miroslav Kiš

Karmela i Miroslav Kiš, poznati permakulturni dizajneri s dugogodišnjim iskustvom u permakulturi, organskom uzgoju hrane i ekološkom dizajnu vrta. 2010. godine su zasluženo primili diplomu iz permakulture zahvaljujući svojem znanju i iskustvu.

Facebook stranica

Robert Lisac

Robert Lisac je umjetnik mozaičar koji stvara svoje radove kada njegova djeca spavaju. Kad ne izrađuje portrete od mozaik pločica slijedi svoju intuiciju i stvara otkrivajući nove mozaik tehnike. Nakon završenog Fakulteta za šport u Ljubljani radio je kao trener borilačkih vještina, u turizmu, marketingu te je objavio nekoliko knjiga (na temu taoizma, borilačkih vještina i mozaika). Pokrenuo je vlastitu tvrtku, kako bi se u potpunosti posvetio mozaik-portretima.
Više informacije...

www.robertlisac.com (na slovenskom)

Morana Depoli

Morana kreira jedinstvenu odjeću i posuđe od gline. Za sebe voli reći da „radi rukama“, iako je mnogi nazivaju umjetnicom. Smatra da svatko od nas nosi u sebi tu sposobnost, jedino što nije još prepoznata i aktivirana. Njena je želja da što više nas preuzme odgovornost za sebe i probudi svoje moći i krene sa stvaranjem, nasuprot pasivnog konzumiranja. Više informacije...

Facebook stranica

Tea Smonker Selena

Mag. Tea Smonker radi kao savjetnica u stručnom udruženju na području socijalnog osiguranja u Ljubljani.

Izvodi zvučne gong kupke, zvučne masaže, ponekad jogu smijeha, individualne tretmane i radionice s gongovima, svira na koncertima gongova u Sloveniji i u Hrvatskoj. Trenutno u Društvu Transforma izvodi program Ljekoviti zvuk, joga i coaching. Više informacije...

www.gongteasmonker.com
(na slovenskom)